Pelirajat’on-ryhmächat 4.12.2018 klo 20

Pelirajat’on järjestää ryhmächatin 4.12. klo 20 – tule mukaan keskustelemaan!

 

Ryhmächatissa mukana toipunut pelaaja Jenna Mäkelä. Jennalta ilmestyi syyskuussa kirja Kun pelihimo ottaa vallan.

Tule keskustelemaan Jennan sekä toisten vertaisten kanssa. Mukana keskustelussa myös Pelirajat'on-työntekijä Cata Forsström.

”Joku halusi aina jotain. Jos se ei ollut puoliso tai lapset, niin se oli työnantaja, verottaja tai yhteiskunta. Vanhemmat tarvitsivat apua, ystävät tarvitsivat tukea. Antakaa minun olla hetki rauhassa”

Luulin pakenevani itseni ulkopuolisia asioita. Pelaamisesta tuli paikka, joka vaiensi ulkopuoliset vaatimukset ja pystyin uppoutumaan vain siihen. Pelimaailma oli minun rakas pakopaikkani – paikka jonka avulla pystyin hengittämään.

”Vaikka pelasin koko ajan, se ei enää helpottanut oloani. Pakopaikkani oli kääntynyt minua vastaan, enkä saanut pelaamisella enää helpotusta”

Ne ulkopuoliset asiat, joita luulin pakenevani, olivatkin tekosyitä ja selityksiä. Minähän pakenin itseäni. Minun ajatuksiani ja tunteitani. Miten juosta karkuun jotain, joka onkin minussa?

Ryhmächatissa keskustelemassa vertaisohjaaja/kokemusasiantuntija Jenna Mäkelä sekä Pelirajat’on-työntekijä Cata Forsström.

Tervetuloa keskustelemaan osoitteeseen pelirajaton.fi/ryhmachat